Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

2 seturi lego :D

Ce e nou pe frontul de Lego, discutii, stiri, anunturi.

Moderator: ikarus

2 seturi lego :D

Postby Jouk on Tue Jan 06, 2009 8:36 pm

Azi am fost si mi-am cumparat 2 seturi de lego de care sunt destul de multumit...in sensul ca au foarte multe piese in comparatie cu pretul lor :D
baza militara:
http://img53.imageshack.us/my.php?image=dscf1906cr4.jpg
nava de lupta:
http://img209.imageshack.us/my.php?imag ... 907ma6.jpg
Jouk

Postby AdrianFlorea on Tue Jan 06, 2009 9:19 pm

Jouk, ma bucur de initiativa ta pe forum, dar te voi ruga sa modifici putin mesajul tau. Nu isi au rost mesajele in care membrii doar arata ce au primit/cumparat, nu este constructiv si nici nu ajuta pe nici unul dintre noi. In schimb daca ai putea sa descrii pe scurt seturile, :) cum a facut de exemplu Alex in mesajele cu "Review" despre anumite seturi. Ca sa faci asta trebuie doar o scurta descriere a setului, si o parere personala, nu avem reguli stricte despre cum sa faci asta, asa ca poti sa fii cat de creativ sau strict in descrierea ta. Eventual poti sa le dai si un scor bazat pe criteriile decise de tine. Cu siguranta sunt membrii care ar dori sa afle mai multe informatii si nu doar poza seturilor.

Multumes,
AdrianFlorea
Site Admin

Postby glockedprod on Tue Jan 06, 2009 9:43 pm

Jouk e bine ca'ti place lego, dar ca si Adrian Florea, am o oarecare retinere in a incuraja cumpararea acestor seturi chinezesti. Sunt de parere ca un pasionat de lego si'ar cumpara Lego (tm) si nu Brick sau orice alt tip de lego fals. Incearca si tu daca mergi in Metro, Carrefour, Selgros sa vezi ca unele seturi mici..nu au un pret piperat. Cat despre calitate, Lego (tm) as alege intotdeauna.
glockedprod

Postby Jouk on Wed Jan 07, 2009 9:09 am

Pot zice ca seturile chinezesti pentru mine nu au nici o diferenta, ata ca nu sunt facute de firma lego :( Orcum la mn in oras se gaseste destul de greu lego :(
Baza militara:
Rating
Figurinele:10/10 sunt 8 figurine destul de perfecte la care sau dat diferite accesori (arme, pistoale etc)
Detalii:8/10
Parti:10/10
Valabilitate:7/10 nu prea am vazut in alta parte
Pretul in comparatie cu piesele:10/10
Nava de lupta:
Rating
Figurinele:10/10
Detalii:9/10
Parti:10/10
Valabilitate:7/10
Pretul in comparatie cu piesele:10/10
Jouk

Postby AdrianFlorea on Wed Jan 07, 2009 6:21 pm

Jouk, nu-ti fa griji, nu discriminam pe nimeni pentru motivul ca nu detin sau nu pot cumpara lego original. Atata timp cat ai talent si stii sa folosesti ce ai, e bun si varianta chinezeasca.
AdrianFlorea
Site Admin

Postby ikarus on Mon Jan 19, 2009 5:11 pm

Mie astea contrafacute mi se par super amuzante (desi alea arabe sunt putin spooky, cu mustatile lor naziste :cry:).

Oricum, LEGO a pierdut patentul (au trecut 50ani), iar formatul LEGO este mai nou un standard de dimensiune. Sunt mai multe companii care produc si comercializeaza jucarii compatibile LEGO, e.g o companie canadiana - care va ramane nenumita, dar au un mclaren F1 destul de ok (oricum mai fain decat Ferrari :P ).
ikarus

Re: 2 seturi lego :D

Postby vladysmark on Sat Oct 03, 2009 2:12 pm

salut!
de unde ti-a luat seturile ? :?: :?:
vladysmark

Return to LEGO: Discutii generale