Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Bine ne-am gasit

Cei noi veniti, prezentati-va!

Bine ne-am gasit

Postby AdrianFlorea on Tue Sep 11, 2007 8:25 pm

Salutare tuturor! In mod normal, se cere ca si eu sa ma prezint cum se cuvine. Ma numesc Florea Adrian, am 21 de ani, sunt student la Design in anul 3 si ma joc cu mici bucati de plastic care se imbina miraculos intre ele. Lego a devenit un hobby doar de un an, desi toata copilaria m-am tavalit pe jos prin Lego nu il consideram un hobby.

De ceva vreme am constatat absenta completa a unui loc in care fani Lego pot sa se adune si sa socializeze (desi fiecare tara are un astfel de site), asa ca am depus niste eforturi (modeste ce-i drept) de a contacta cat mai multi iubitori ai Legoului si de a pune bazele unei comunitati. Sper ca in timp tot mai multi membrii ni se vor alatura, si multi dintre cei care se joaca cu Lego desi nu reconosc, se vor dezinhiba cu timpul.

Pentru o idee asupra ceea ce construiesc din Lego, se poate vedea aici. Din cate se vede, ma ocup mai mult cu partea estetica, si abordez teme SF.

-Adrian
AdrianFlorea
Site Admin

Postby curse_of_al_simmons on Fri Mar 07, 2008 7:08 pm

Salut. Ma numesc Demeter Norbi, 21 ani, sunt din Cluj. Iubesc benzile desenate, desenul si (desigur) LEGO-ul. De mult timp cutreier blog-urile LEGO din mai multe tari, cautand inspiratie si delectandu-mi ochii cu creatiile altor "mesteri", cum esti si tu Adrian. Am intrat pe profilul tau Flickr de foarte multe ori, si-ti cunosc oate creatiile :lol: . Cred ca esti unul dintre cei mai buni creatori, alaturi de Nnenn(el e celalalt preferat al meu).

Cat despre blog-ul asta: era sa cad de pe scaun de bucurie, cand am primit mail-ul cu instiintarea. Mersi Adrian!

Iar acum ma duc sa postez niste MOCs
curse_of_al_simmons

Postby technic79 on Sat Mar 08, 2008 7:47 pm

Salut. Ma numesc Sandor, 28 ani, sunt din Oradea.Aproape deja 20 ani cand am primit primul set (Technic) si de atunci sunt pasionat Lego.
technic79

Postby AdrianFlorea on Tue Mar 11, 2008 1:09 pm

Ma bucur nespus sa vad membrii noi.

Bine ati venit Norbi si Sandor! Si eu am inceput cu technic, primul set l-am avut cand am implinit 6 ani: http://guide.lugnet.com/set/8074 . Doar de cand m-am re-apucat acuma la 20 de ani am inceput sa construiesc in system.

Norbi, inca sunt surprins ca este cineva dun Cluj care sa construiasca ca si tine si sa cunoasca ce se intampla in comunitate de Lego din strainatate. Nnenn este foarte bun, dar mai sunt cativa tineri care au un spor incredibil, Lukas si spook (tim zarki) , precum si Otto are niste MOC-uri foarte bine facute.

inca odata, bine ati venit, si la cat mai multa activitate pe forum :D .
AdrianFlorea
Site Admin

salut

Postby glockedprod on Sat Jul 19, 2008 12:37 pm

salut,ma numesc adrian iftime,sunt din botosani,am 20 de ani....si sunt pasionat de Lego
glockedprod

Postby legoman on Mon Aug 18, 2008 8:16 am

hello,
sunt Andras, 32, designer, legofan din copilarie ... acum le colectionez din nou ... si construiesc, deocamdata singur, dar vine cu putere generatia noua :lol: (my son)
legoman

Postby diana on Tue Oct 07, 2008 12:59 pm

salut, sunt diana, am 22 de ani si sunt din bucuresti.

am fost super fan lego cand eram mica, si tin minte cum construiam o gramada de chestii impreuna cu un vecin care avea cutii intregi de piese. desi credeam ca mi-am pierdut si dexteritatea si interesul, mi-am regasit de curand pasiunea pentru lego si acum construiesc aproape zilnic. imi doresc sa ajung sa folosesc lego si in proiecte de cercetare creativa, asa cum au facut cei de la ArtLab, de exemplu (http://www.artlab.org.uk/lego.htm).

felicitari pentru initiativa acestui forum, Adrian, si sper ca astfel sa ne gasim cat mai multi iubitori de Lego :)
diana

Postby AdrianFlorea on Tue Oct 07, 2008 7:46 pm

Salutari Diana, Andras si Adrian, e placut sa aud entuziasm din partea voastra :D ...si bine ati venit, scuzati-mi intarzierea in a va primi.

Ma bucur nespus ca ati reusit sa gasiti forumul, cu timpul voi incerca sa investesc bani si intr-un domeniu ca sa-i oferim forumului o imagine mai atractiva, dar deocamdata, tinand cont si de cat de activ este forumul la momentul respectiv, nu cred ca este cazul :) .

Diana: Am avut ocazia sa folosesc Lego in cateva din proiectele de la facultate (am terminat design) si a fost o surpriza placuta pentru profesori. Mersi de adresa de site, chestii foarte interesante :D . Mi se pare ca indiferent ce construiesti (chiar daca construiesc dupa anumite reguli de ex. ), tot se reflecta starea de spirit.
AdrianFlorea
Site Admin

Postby diana on Wed Oct 08, 2008 8:13 am

diana

Ziua buna lego-fani

Postby Calinu on Tue Nov 11, 2008 10:51 pm

Buna , numele meu este Calin am 25 de ani sunt din Tg-Mures si am pasiunea pentru lego de mic copil insa nu am avut parte (personal) de caramizile minune decat de 1 an incoace. Acum am inceput sa achizitionez din ce in ce mai des (in functie de buget) cate un model din gama Lego City ( 2008 ) si in 3 luni am ajuns la 24 de modele. Imi pare rau ca nu exista inca in romania un magazin in care sa gasesti mai multe modele si mai ales piese separat asa cum am vazut intr-un magazin in austria unde pe un perete erau dozatoare intregi cu diferite piese care le puteai achizitiona "la kilogram". Am inteles din post-urile pe care le-ati facut pana acum ca aveti creatii proprii si ma intreb de unde faceti rost de modelul, culoarea si forma caramizilor care va trebuie intrucat cel mai apropiat magazin de lego mai serios care l-am gasit este in Budapesta si online toate magazinele din europa care le-am gasit nu fac livrari in Romania. In legatura cu expozitia de la cluj Sper sa ajung si eu pe acolo dar nu pot promite din cauza locului de munca (lucrez in cadrul unui hipermarket in cadrul raionului de jucarii). Mi-ar place sa va cunosc si sincer ma bucura faptul ca in sfarsit dupa cateva luni de cautari am gasit cativa pasionati de lego si mai ales un Forum. Felicitari adrian pentru initiativa si sper sa ne mai auzim cat de curand.

Pana data viitoare va urez, inspiratie maxima.
Calinu

Postby tudy on Tue Jan 20, 2009 3:35 pm

salut!:) ma cheama tudor popa si am 12 ani:). imi place sa ma joc world of warcraft,si sa ma joc cu lego:D am construit si eu ceva,dar sunt incepator..uitativa daca vreti si spunetiva parerea:)!!
:)
tudy

Postby redlego on Wed Jun 17, 2009 12:23 pm

Salut si respect pentru initiativa. Ma cheam Bogdan si am descoperit Lego destul de tarziu... incerc sa fac o colectie de masini rosi... sunt un admirator Ferrari iar Lego are cateva modele superbe... deocamda am doar 3 seturi care pot fi vazute aici: http://www.flickr.com/photos/iuliubo/sets/72157619561628148/ :D
redlego

Postby ikarus on Thu Jun 18, 2009 1:07 pm

Bine ai venit!

Lego are o serie mare de ferrari, dar nu se compara cu Red Devil Racer ;).
ikarus

Postby yoz4lego on Wed Jul 01, 2009 11:27 am

Hello! ;)Numele meu este Stefan, am 13 ani, ma joc cu Lego de pe la varsta de 7 ani si sunt un mare fan Tehnic...ma bucur sa vad ca mai sunt si alt oameni si copii care se joaca cu lego si ma bucur enorm ca am gasit acest Forum...o sa imi postez cretiile in curand
yoz4lego

Postby dragiozz on Wed Jul 01, 2009 5:33 pm

Salutare :D Ma numesc Alex, am 10 ani si sunt din Pitesti. construiesc lego de la 3 ani ( nu lego-ul adevarat) , iar pe cel adevarat de la varsta de 6 ani. Seturile mele preferate sunt Tehnic si Power Miners. Sper sa pot ajuta cu dezvoltarea acestui forum.
dragiozz

Next

Return to Bine ai venit!