Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Comanda pe MyToys.de

Schimburi, vanzari si achizitionari de LEGO

Comanda pe MyToys.de

Postby mad_horax on Fri Oct 02, 2009 9:43 am

Ma bate gandul sa fac o comanda la mytoys.de. Am mai comandat o data de la ei si am fost foarte multumit de servicii. Comanda am facut-o intr-o vineri seara, marti mi-au trimis-o si in urmatoarea luni am primit-o (deci ar veni 6 zile lucratoare). Plus ca si preturile sunt bune.
Dezavantajul e ca nu gasesti seturi mai vechi si nici parti componente, doar seturi noi.

Cine e interesat, sa se anunte. Fac eu comanda, insa as prefera sa imi trimiteti banii inainte (stati fara grija, ca nu fug cu ei! :lol: ) intr-un cont pe care vi-l voi da. Taxa de livrare este unica, 15.95 euro, indiferent de valoarea comenzii sau greutate. Mi s-ar parea corect s-o impartim in mod egal.

Astept comenzile pana joi, si in functie de cum primesc si banii, dau comanda cat de repede pot.
LONG LIFE LEGO!
mad_horax

Re: Comanda pe MyToys.de

Postby dr-stupid on Mon Oct 05, 2009 7:26 am

Ma alatur si eu, pentru un Pirate Advent Calendar. Sa vedem cati doritori sunt si iti trimit banii.
dr-stupid

Postby mad_horax on Tue Oct 06, 2009 9:51 am

Cine mai doreste produse de la mytoys.de este rugat sa-mi scrie pe PM.
Pana acum suntem 3: mad_horax, gf_andrei si dr-stupid

Pana joi seara adun comenzile iar vineri lansez comanda si incep sa adun banii :D.

Repet: Taxele postale din Germania in Romania sunt 15,95 Euro.
In tara trimit coletele cu ce curier vreti voi, urmand sa platiti voi transportul la primirea coletului.
LONG LIFE LEGO!
mad_horax

Postby mad_horax on Sat Oct 31, 2009 2:00 pm

Oameni buni, vreau sa mai dau o comanda pe mytoys! Am innebunit.... :P Nu stiu exact cand, in luna noiembrie oricum. Puteti sa va anuntati care vreti si va voi comunica si data exacta mai incolo.
LONG LIFE LEGO!
mad_horax

Postby AdrianFlorea on Sat Oct 31, 2009 3:08 pm

Posteaza te rog ca si comanda comuna in forumul de "bricklink" .
AdrianFlorea
Site Admin

Return to Vanzari/Cumparari