Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Concursuri Internationale

International events from all over the LEGO community. AFOLs from other lands. Official LEGO announcements.

Concursuri Internationale

Postby AdrianFlorea on Tue Sep 11, 2007 3:16 pm

Aici voi posta ocazional linkuri la concursuri Lego de care aflu:

-Concursul pieselor inutile este numele unui concurs de pe forumul CSF (classic space). Data limita este septembrie 24. Mai multe amanunte despre reguli gasiti pe forumul respectiv.

-Small droid contest. Forumul FBTB (From bricks to botans, un forum specializat in Lego Star-Wars) organizeaza un mic concurs, despre mici roboti. Un concurs usurel, cu competitie usoara, disponibil si pentru cei cu colectie de LEGO mica. Data limita este septembrie 20.
Last edited by AdrianFlorea on Fri Jul 24, 2009 1:10 pm, edited 4 times in total.
AdrianFlorea
Site Admin

Postby rev on Tue Sep 11, 2007 6:50 pm

Ambele linkuri duc in acelasi loc... :)
rev

Postby AdrianFlorea on Tue Sep 11, 2007 6:54 pm

Am editat, mersi ca mi-ai atras atentia.
AdrianFlorea
Site Admin

Concursuri pentru luna martie!

Postby AdrianFlorea on Fri Mar 07, 2008 10:25 am

Un mic update pentru luna martie:

1.-Reasonably Clever are un concurs usurel, si accesibil pentru toti, chiar si cei cu o colectie mica. Premiile sunt mari si multe :D. Scopul concursului este de a construi o creatie mica, de sub 50 de piese, in stilul Steampunk. Cititi pe siteul lor pentru mai multe detalii despre concurs, si unde trebuie trimise pozele cu creatiile personale.

2.-Pe forumurile Classic Castle se tine un concurs interesant pentru cei pasionati de castele, lupte cu cavaleri si scenarii medievale.

Bafta tuturor care va veti inscrie la aceste concursuri ... eu personal voi incerca sa construiesc cate ceva pentru ambele :) .
AdrianFlorea
Site Admin

Postby AdrianFlorea on Sat Apr 19, 2008 7:52 am

Imi pare rau ca nu am vazut nici o creatie romaneasca in aceste doua concursuri postate pe luna trecuta .. astfel a trebuit sa plec eu cu premiul 1 la cel de steampunk, si premiul 3 la cel de castel :P

Pentru luna aceasta , avem :

1: - "LUGNET" Millitary contest , Sau pentru cei care sunteti membrii pe Flickr : Acelasi concurs, doar pe flic,r mult mai usor de navigar

Premii:
wrote:Full Military honors and will be given to the very best entries! We will also be
handing out some COOL prizes, although we'd like to maintain the tactically
essential element of surprise, and wait to announce exactly what these are. A
cunning Intelligence Officer might deduce that with BrickArms sponsoring the
competition, it would seem highly probable that prizes will, at least in part,
be made up of BrickArms products.

2: - "Reasonably Clever". Chris Doyle, cel care a organizat concursul de luna trecuta, acuma organizeaza un concurs bazat pe noul film "Ironman" Mai multe informatii, vedeti aici

Premii:
wrote:st Place: Hybrid Rescue Tank (8118) + 6-pack of silver weapons from the new Brickarms mold
2nd Place :Chameleon Hunter (8114) + 6-pack of silver weapons from the new Brickarms mold
3rd Place: Assault Tiger (8113) + 6-pack of silver weapons from the new Brickarms mold
4th Place: River Dragon (8111) + 6-pack of silver weapons from the new Brickarms mold
5th Place: Cyclone Defender (8100)+ 6-pack of silver weapons from the new Brickarms mold

Will Chapman is also donating a special prize to the model that scores highest on his Special Mission Functionality category!

Brickarms 'Ultra Arsenal' Weapons Pack - All 21 BrickArms weapons - a '21 Gun Salute!'
PLUS - 10 NEW weapons from the new Brickarms mold, available to the public in mid-April.

Succes!!
AdrianFlorea
Site Admin

Concurs la Resonably Clever

Postby curse_of_al_simmons on Sat May 17, 2008 5:52 pm

Sunt sigur ca va plac cave-racerii(sau v-au placut la inceput, pana nu a devenit un mare "fad"), asa ca Resonably Clever s-a gandit sa se alieze cu Tim Gould(creatorul tematicii cave-racerilor) si sa ne aduca un concurs cu premii foarte faine(uuuu, cat de mult as vrea un set Speed Racer).
Tema e sa construiesti un cave-racer dupa niste reguli foarte stricte, dar cu o inovatie: sa fie pilotat de animale :P

E un concurs perfect pentru cei cu putin Lego, asa ca nu mai stati, si aratati-le ca si in Romania exista constructori de moc-uri.
link:
http://www.reasonablyclever.com/lego/contest/pig/

Succes!
curse_of_al_simmons

Postby AdrianFlorea on Sun Jun 01, 2008 1:15 pm

AdrianFlorea
Site Admin

Postby AdrianFlorea on Fri Aug 29, 2008 2:12 pm

:P am luat si eu premiu la concursul postat mai sus.

Haideti, nu e asa de greu!

Inca cateva:

Concurs de naufragiat pe forum de lego pirati. Premiile consta in doua seturi din 89',

Brick-science, este un concurs de pe reasonably clever. De obicei concursurile de pe acest site nu are competitie prea mare, si premiile sunt chiar meseriase.

The Re-Build Your First MOC, But Good! ...contest. Pe Classic-Space se tine un concurs pentru care trebuie sa luati prima creatie (si cea mai slaba) postata pe internet, si sa o "updatati" . Suna interesant.
AdrianFlorea
Site Admin

Postby AdrianFlorea on Wed Oct 01, 2008 7:41 am

-Poate nu stiati, dar una dintre tarile Europene in care comunitatea de fani lego este printre cele mai mari, este Polonia. Pe Blogg-ul www.e-klocki.com sunt prezentate zilnic creatii noi si interesante, ocazional se mai organizeaza si concursuri, cel mai nou fiind concursul de Home Improvement <---click pentru reguli si premii.

Acest concurs este dedicat faniilor Technic, dar oricine poate construi ceva atata timp cat are imaginatie si eventual cateva motoare de technic.

Image

-"Pillage The Village" este un concurs pentru fanii de LEGO pirati. Regulile se pot citi in linkul de mai-nainte. Dar nu ziceti inca "nu", inainte sa vedeti premiile: 12 premii, fiecare seturi de Pirati din '89 pana in '95, inclusiv vestita nava Black seas Barracuda. Eu unul sigur voi construi ceva pentru concursul asta.
AdrianFlorea
Site Admin

LEGO Steampunk

Postby ikarus on Sat Jan 10, 2009 11:59 am

Image

Grupul de LEGO Steampunk organizeaza un concurs (cu premii) de MOC, pe tema "Agents of the imperial Crown".

Avem timp pana in 28 februarie sa nascocim ceva frumos. Se accepta si proiecte in LDD (Lego Digital Designer). Mai multe detalii aici.

Eu incerc sa particip la "Large Build" cu un submarin "Deep Sea Quest". Sper sa-l termin, sa-i sufle cineva lui Adrian un premiu ;) (macar la una din categorii).
ikarus

Postby Jouk on Sat Jan 31, 2009 6:05 pm

Nu am mai participat niciodata la un concurs lego si m-am hotarat sa incep cu asta  :) , am sa fac un LDD   :) .   Problema e ca am priceput in mare  regulamentul (engleza nu e punctul meu forte  :oops: )    As vrea sa va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac cu proiectul LDD dupa ce il termin, ma refer unde trebuie sa uploadez pozele sau salvarea.
Jouk

Postby AdrianFlorea on Sat Jan 31, 2009 6:37 pm

Recomandat ar fi sa iti faci un cont pe siteul www.flickr.com . Flickr este detinut de Yahoo, deci se poate activa doar cu adresa ta de mail de yahoo. Odata ce ti-ai facut contul, poti sa incarci poze cu creatiile tale pe acest cont.

In functie de care categorie se incadreaza creatia ta, trebuie sa adaugi niste "tag"-uri cand vei incarca pozele pe flickr :
SMALL BUILD - "steam_agents_small"
LARGE BUILD - "steam_agents_large"
FREE BUILD - "steam_agents_free"

Deasemenea, trebuie sa precizezi care set, sau vechicol din seria agents o recreezi. Cam atata in legatura cu concursul, si sa nu uiti ca prezentarea conteaza foarte mult. Multa bafta!
AdrianFlorea
Site Admin

Postby Jouk on Sat Jan 31, 2009 7:19 pm

Mi-am facut cont dimineata :D
As incerca sa recreiez: 8630 M3: Gold Hunt la small build si un submarin mai mare la free build.
Jouk

Postby AdrianFlorea on Wed Feb 11, 2009 5:02 pm

The "Show us What You Got" Starfighter contest .. sau pe intelesul nostru, arata-ne ce poti, concurs de nave spatiale.

In acest concurs ni se cere sa construim o nava spatiala de lupta. Regulile sunt simple si competitia dificila. Spor la construit!
AdrianFlorea
Site Admin

Postby dr-stupid on Sun Feb 15, 2009 5:31 pm

Pentru cei care aveti destul piese de genul asta, iata un concurs interesant:
http://www.reasonablyclever.com/lego/contest/handcart/index.html
dr-stupid

Next

Return to International LEGO community