Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Filme & Cinema

Mos Eisley cantina, Hanul cavalerilor negrii, cum doriti sa-i spuneti, aici se tin doar discutii Off-Topic.

Filme & Cinema

Postby AdrianFlorea on Tue Jul 14, 2009 6:22 pm

Ca sa sparg gheata am decis sa deschid o discutie despre actuale si viitoare filme care vor fi difuzate la cinema la noi in Ro. Fiind un subiect larg si la care poate participa aproape oricine.

Da, stiu ca pentru multi cinema este sinonim cu luat de pe torrent la cea mai decenta calitate, dar din cand in cand mai apare cate un film care merita vazut pe marele ecran (si merita indurate comentariile taranilor din randul din spate :D ).

Simtiti-va liberi sa comentati filme care se difuzeaza acuma sau in viitorul apropiat (sau indepartat, fie), gusturi personale, intrigi, etc. etc.

Personal sunt foarte captivat de doua filme SF care vor fi lansate anul asta inspre august. Primul este District 9, care are insfarsit o poveste originala in tema respectiva (extraterestrii :D)... pe langa asta are si niste mecha care par foarte meseriasi.

Al doile-a film este Moon, care aduce aminte de 2001 Space odyssey si the Astronaut's wife ..deci o latura mult mai psihologica a genului SF.

Vizionare placuta!
AdrianFlorea
Site Admin

Postby yoz4lego on Wed Jul 15, 2009 6:57 pm

Mhmm...interesant...Merita de vazut.

Eu v-as recomanda "Slumdog Milionare". Filmul este un pic mai vechi (tot din 2009 parca) dar merita, repet, merita vzut! Titlul filmului este sugestiv: este vorba de un baiat sarac din india care a ajuns sa concureze la un fel de concurs gen "vrei sa fii miliardar" unde castiga.

Vizionare Placuta!
yoz4lego

Postby legoman on Wed Jul 15, 2009 7:17 pm

Eu va recomand Dune.
Filmul din 1984 in regia lui David Lynch (trebuie zis mai mult?!?)
+ serialul de 3 filme din 2000.
Se pare ca si la anul va fi un film Dune.

Merita si de citit, Frank Herbert a scris romanele, sint cam multe ... 17 daca calculez bine + ultimul apare in luna august.
Dune e un univers care zic eu il pune in umbra pe Star Wars (sint si fan SW) dar acesta nu este pentru copii.
legoman

Postby ikarus on Wed Jul 15, 2009 9:16 pm

La cinema am mai fost doar la festivale de scurtmetraj.

legoman, sti ca este si o serie/serial Dune pe baza celor 3 filme. Putin mai slabe, dar cu aceeasi actori & co, exploreaza mai in detaliu universul.

Ultimul film care m-a impresionat a fost "The Man From Earth". Este vorba despre un om, care le zice prietenilor ca s-a nascut in epoca de piatra. Film de buget mic si regie nu tocmai stralucitoare, dar m-a captivat cumva.

District 9, pare interesant, cam cum ar fi trebuit sa fie Transformers 2. The Moon, hmmm, nici Space Odyssey nu mi-a prea placut, nici Solaris (a lui Sodebergh). Oricum, mersi de pont :D!
ikarus

Postby legowako on Thu Jul 16, 2009 5:13 am

District 9 e super (imi place mecha-ul).Si Transformers 2 e fain mult mai bun decat primul. Eu astept sa apara harry potter and the half blood prince pe la noi la cinema. :D :D .oricum cred ca va fi o diferenta mare dintre carte si film
legowako

Postby yoz4lego on Thu Jul 16, 2009 5:55 am

Hmmm...nu prea sunt la curent cu noiile filme...cand se lanseaza Harry Potter And The Half Blood Prince ?
Image
yoz4lego

Postby mike962 on Mon Aug 03, 2009 2:26 pm

Transformers 2

Un film retardat
mike962

Postby alexutzu300 on Mon Aug 03, 2009 7:34 pm

UP,eu unul l-am iubit,a fost un film frumos,cu tot ce ii trebuie,chiar daca a fost animatie.4.5/5
Image
alexutzu300

Postby yoz4lego on Tue Aug 04, 2009 9:50 am

Harry Potter And The Half Blood Prince nu e prea stralucit. A omis o gramada de lucruri vitale din carte si le-a inlocuit. Diferente uriase intre carte si film. Personal nu vi l-as recomanda...
Image
yoz4lego

Postby alexutzu300 on Wed Sep 02, 2009 2:17 pm

Battle for Terra 3D-Desi nu ma asteptam la mare lucru,filmul a fost frumos,chiar o lectie de viata,daca e sa o iei asa,s-a sacrificat un om pentru 2 lumi-9/10
Eurotrip-Haios film,haioasa poveste,nimic de zis-8,5/10
Fired Up-Nu prea multe de comentat,a fost o portie buna de ras,fumoase cascadorii-9/10
Hannah Montana-Nu prea multe faze de ras,dar una geniala e cea in care Billy Ray salveaza farfuria cu Elvis,si o sparge singur :lol: In rest,sunt momente frumoase-8.5/10
The Game Plan-The Rock is simply......THE KING :lol: Destul de dragut filmul,si chiar mi-as dori si eu o telecomanda cu care sa imi pot controla casa :lol: -9/10
Image
alexutzu300

Return to Focul de tabara