Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Hello Everybody !!

Cei noi veniti, prezentati-va!

Hello Everybody !!

Postby Quinlan Vos on Mon Jul 13, 2009 9:03 pm

Salutari tuturor ! Ma numesc Socaciu Rares, am 16 ani si sunt din Hunedoara. Primul meu set l-am primit la 3 ani si de atunci nu ma mai pot desparti de lego.

Aici puteti vedea colectia mea :oops: . Seturile din 1985-1993 le-am primit de la un prieten din Germania :wink: .

In prezent sunt interesat doar de Lego Star Wars (Yes, I'm BIG SW fan) si Indiana Jones :D.

May the Force be with you !
Last edited by Quinlan Vos on Fri Sep 18, 2009 12:27 pm, edited 1 time in total.
Quinlan Vos

Postby ikarus on Mon Jul 13, 2009 11:33 pm

Sal si bine ai venit!

Ce colectie mare ai! S-ar putea sa fie una din cele mai mari de pe Rolug. :D
ikarus

Postby yoz4lego on Tue Jul 14, 2009 4:56 am

Hello.

Bine ai venit. In primul rand "May the Force be with You, too" :D
Ai o colectie uriasa de lego. Nu am nici macar pe jumatate cat ai tu :lol: .
Si tocmai am trecut si eu de la tehnic la Star Wars (ei bine nu m-am lasat complet de tehnic, dar tehnicul e pe al doilea loc dupa StarWars) si ma bucur sa mai avem alt pasionat de SW printre noi.

Welcome si mult succes!
yoz4lego

Postby Quinlan Vos on Tue Jul 14, 2009 6:27 am

Multumesc pentru primire ! Ma bucur extrem de mult ca exista un astfel de forum si la noi in tara :D Ne mai auzim :wink:
Quinlan Vos

Postby AdrianFlorea on Tue Jul 14, 2009 6:11 pm

Salut Rares! :D Ne bucuram sa te avem! Gama Star Wars e ceea ce a salvat lego de la faliment, deci isi merita fanii. In ciuda preturilor ridicate la gamele licentiate (SW, Indy) aceste seturile au piese faine si rare pentru MOCuit :)

Mai ai o zi sa participi la concurs! incearca pana maine seara la miezul noptii sa postezi.
AdrianFlorea
Site Admin

Postby alexutzu300 on Sun Jul 19, 2009 3:58 pm

Bine ai venit,si Star Wars chiar e cea mai tare :lol: !
BTW,frumoasa colectie.
Image
alexutzu300

Postby Kilroy on Sun Jul 26, 2009 12:03 pm

Salut tuturor! Bun venit Rares si felicitari pentru colectia ta. Cred ca am si eu cateva din seturile tale mai vechi. Iata si colectia mea http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Kilroy23. Cred ca e clar care e si tema mea favorita. Stie cineva cand aterizeaza si pe la noi noile modele de vara?
Kilroy

Postby Quinlan Vos on Sun Jul 26, 2009 2:26 pm

Wow ! :shock: Am ramas socat cand ti-am vazut seturile Star Wars :shock: . Ai o colectie uriasa. Felicitari !
"The Force will be with you. Always."
Quinlan Vos

Return to Bine ai venit!