Competitii / Jocuri:
- campionat de construit seturi Lego. In finala, in echipa, vom incerca sa batem un record mondial de time-trial (un cronometru mare cu count-down ar fi tare). Recorduri sunt stabilite pentru (vezi recorduri mondiale lego):
- Imperial Star Destroyer (5 membrii, 54m 21s)
Mobile Crane (5 membrii, 1h 10m, 46s)
Tow Truck (5 membrii, 1h 15m 9s)
Eiffel Tower (6 membrii, 1h 14m 49s)
Ultimate Collector's Millennium Falcon (7 membrii, 2h 53m 27s)
Taj Mahal (3 membrii, 1h 47m 9s)
Volkswagen Beetle (6 membrii, 1h 03m 05s)
Death Star (6 membrii, 2h 34m 26s)
- time-trial (incerci sa bati cel mai bun timp stabilit)
saritura (cu rampa; incerci sa bati cea mai mare distanta stabilita)
raliu (cursa clasica intre mai multe masini)
- cursa in rampa. e.g. aceasta cursa
cursa de avioane. se face un schelet, panza de hartie. competitie pe timp/distanta zburata (e.g. Jack Stone Super Glider sau acest MOC)
- batalii. fie cu masini, sau catapulte vs castel (e.g. Knight's Catapult Defense, dar cu "castel" mai instabil)
- lego boardgames. Nu-te-supara-frate, table, sah etc. din Lego. Are si Lego o linie similara, dar ceva original ar fi fain. Am putea posta instructiunile pe site pentru parinti & co, sau le impartim, cu info catre rolug.
Altele:
- dulciuri in forma de lego, e.g. geleuri in forma lego. Instructiuni pe site/leaflets rolug.
- Lego Club Magazine. O revista creata de Lego, distribuita gratuit, numa nu la noi. Ar fi fain sa facem rost de cateva din astea sa le impartim (prima mie ;;) ).
Site ROLUG / Expo:
- postat poze si filme din competitii
- instructiuni diferite (boardgames, dulciuri, moc-uri faine)
- sfaturi pentru parinti
- "dezinhibarea" fanilor
Nu cred ca am putea face astea frumos pe forum, am pierde multi vizitatori.
Toate astea mi se par realizabile, chiar daca nu le facem pe toate. Ce ziceti? Alte idei?
Mersi lui yoz4lego si alexutzu300 pentru contributie