Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

LEGO Quiz

Arata ce esti in stare sa construiesti . Eventual dinozauri.

Moderator: ikarus

LEGO Quiz

Postby mad_horax on Wed Sep 23, 2009 7:11 pm

Cu ce set de piese a fost realizat MOCul de mai jos? (S-a incercat o realizare cat mai buna).

DSC02354.JPG
DSC02354.JPG (283.28 KiB) Viewed 99 times
LONG LIFE LEGO!
mad_horax

Re: LEGO Quiz

Postby dr-stupid on Thu Sep 24, 2009 7:21 am

:D Din cate vad, nu e lego original, e ceea ce numeam in copilarie "RoLego" - lego romanesc :lol: Evident, nu stiu daca era romanesc sau nu, dar aveam si eu un "manunchi" de astfel de piese. Aveam toate piesele din poza, cu exceptia geamurilor. Daca cineva poate sa zica exact ce tip de jucarie e, as fi si eu recunoscatoare.
dr-stupid

Re: LEGO Quiz

Postby mad_horax on Thu Sep 24, 2009 7:38 am

:D

Intr-adevar! Au fost mai multe variante de "LEGO" romanesc, am avut piese si mai bune, si mai putin finisate, in functie de anul fabricatiei.
Piesele din imagine fac parte dintr-un set "Joc de constructii VARIANT - pentru copii intre 9-12 ani", aparut cam prin 1984 si achizitionat tot cam atunci.
Producatorul era din Oradea.

Din cate stiu eu, aparusera pe la noi si inainte de aceasta perioada, o alta varianta intr-o finisare mai buna, si contineau si baseplate modulare (un set anterior detinut, pe care l-am raspandit pe la copii de la bloc). Din pacate nu mai stiu cum se numea setul sau de cine era fabricat - eram prea mic.
LONG LIFE LEGO!
mad_horax

Return to LEGO MOCs: Creatii proprii