Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Lego Shop

Schimburi, vanzari si achizitionari de LEGO

Lego Shop

Postby mad_horax on Mon Oct 26, 2009 4:41 pm

A comandat cineva pana acum de pe shop.lego.com? Mi se pare ca au preturi super bune...
LONG LIFE LEGO!
mad_horax

Re: Lego Shop

Postby Quinlan Vos on Mon Oct 26, 2009 6:46 pm

Eu stiu ca shop.lego.com livreaza doar in SUA.
"You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain." -Harvey Dent, The Dark Knight
Quinlan Vos

Postby yoz4lego on Mon Oct 26, 2009 7:19 pm

nup:D Lego Shop livreaza in mai multe tari: USA, Canada, UK, Austria, Germania si in alte tari de genul. Am comandat eu de pe LEGO Shop avand o cunostinta in Canada. Pachetul a ajuns in aproximativ o saptamana (o saptaman si 2 zile), ambalat intr-o cutie uriasa (am comandat un Republic attack gunship, hailfire drid si 2 clone battle pack). Deasemenea am primit cadou si o minifig pt breloc coloare aurie. Pretul seturilor LEGO (in sine, fara taxe postala si TVA si altceva) a fost de aprox 137.97 $ (canadieni). la acestea s-au adugat taxele (gen TVA) ajungand la 149,98$. Taxele de transport au fost inca 25$. Per total am fost multumit de servici insa, taxele de transport si TVA a fost un pic cam mare :D
Image
yoz4lego

Postby mad_horax on Mon Oct 26, 2009 8:22 pm

Yoz4lego, mersi de info, insa....

Nu prea inteleg. Cunostinta din Canada a primit pachetul cu seturi LEGO comandat in USA, apoi ti le-a trimis drept cadou?
Asa mi s-ar parea cel mai ieftin ca si cost. Nu stiu insa ce taxe se percep in RO, presupunand ca valoarea declarata a pachetului ar fi de 1 EUR.

Te intreb asta, pentru ca si eu am un prieten in Canada care ar fi dispus sa ma ajute.
LONG LIFE LEGO!
mad_horax

Postby yoz4lego on Tue Oct 27, 2009 7:48 am

Ei, nu. LEGO are centre de LEGO shop in tarile pe care ti le-am enumerat. Pachetul nu a fost comandat in USA, ci a fost comandat de mine, aici in romania. Mi s-a cerut adresa unde sa fie trimis pachetul si am pus-o pe cea din Canada. Cunostinta mea a primit pachetul si ea avea drum in romania si mi l-a adus. Astfel nu a platit nici o taxa.
Daca ai nevoie de mai multe informatii da-mi un PM si iti voi raspunde :D
Image
yoz4lego

Return to Vanzari/Cumparari