Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Lego tournament

Desi suna foarte ridicol acest forum, aici se tin concursurile si alte proiecte de grup.

Moderator: ikarus

Lego tournament

Postby yoz4lego on Wed Jul 29, 2009 7:21 pm

Lego tournament :D

Desfasurare:
Pentru a mai stimula putina activitate (si spirit de competitie) pe forum, m-am gandit sa organizez un turneu Lego. Tema principala este Steampunk. Se vor forma grupe de cate 2 persoane. Veti avea la dispozitie 1 saptamana pentru a construi un MOC Steampunk. Se va face un poll pentru fiecare grup. Castigatorul merge mai departe, pana se va ajunge in finala. Competitia va fi mai dificila cu fiecare runda. Prima runda va fi ceva usor, iar Finala ceva mai greu.

Reguli:
- Aveti la dispozitie o saptamana pentru a va inscrie in concurs. Inscrieriile se fac pana in 05.08.2009 ora 24:00. Cei care doriti sa va inscrieti, trebuie sa scrieti un raspuns in aceasta discutie. In functie de asta se va face tabelul cu concurentii.
- Dupa perioada de inscrieri voi organiza un tabel in care veti vedea din ce grupa faceti parte si care este adversarul vostru.
- Tema aleasa pentru competitie este "Steampunk". Pentru cei ce nu cunosc, puteti afla mai multe aici.
- Din momentul in care voi posta tabelul aveti exact o saptamana pentru a va finaliza creatiile. Daca nu veti reusi, automat adversarul va merge mai departe.
- Dupa ce perioada de postare a creatiilor se va incheia, se vor creea poll-uri (adica sectiuni de votare) individuale pentru fiecare grup. Acestea vor fi deschise timp de 5 zile. Membrii forumului vor fi cei care vor vota creatia lor preferata. In spiritul fair-play, este recomandat sa nu votati pentru propriile creatii.
- Se va lua in considerare calitatea, nu cantitatea. Deci puteti creea MOC-uri de orice marime, dar totusi nu exagerati.
- Se accepta doar un singur MOC per participant.
- Creatiile trebuie neaparat sa fie system. Sunt premise si elemente Tehnic, dar MOC-ul trebuie sa fie alcatuit in principal din System.
- Odata ce concurentii sunt pregatiti, tema va fi lansata. In fiecare runda cerintele temei se vor schimba putin, crescand in dificultate.
- Vor fi acceptate doar creatii construite din piese LEGO originale.
- Se accepta doar MOC-uri recente, odata cu provocarea.

Premii:
EDIT - Adrian. Am reusit sa pun mana pe un mic premiu care sigur va fi pe placul vostru:
Image

Daca exista intrebari si alte nelamuriri nu ezitati sa le postati. Va voi raspunde in cel mai scurt timp posibil. Si nu uitati lucrul cel mai important: Have fun! :D

Si voi participa si eu ;)

Edit
Concurenti actual inscrisi:

yoz4lego
dragiozz
alexutzu300
AdrianFlorea
ikarus
Stefan_azure
Last edited by yoz4lego on Sat Aug 08, 2009 7:22 am, edited 3 times in total.
yoz4lego

Postby dragiozz on Thu Jul 30, 2009 3:56 pm

Okey dokkey smockey...I'm in. :D
dragiozz

Postby alexutzu300 on Thu Jul 30, 2009 7:23 pm

Va inteleg ca v-ati vorbit si ca stati unu langa altul si ca sunteti 2,dar ganditi-va ca restul forumului nu are vreun partener pe langa el...Alte probleme nu vad,dar totusi,vreti sa fiti singuri in concurs? :lol: Am zis,nu am dat cu paru.
Image
alexutzu300

Postby yoz4lego on Thu Jul 30, 2009 7:40 pm

am spus ca nu se vor alege grupele cine cu cine vrea...ci se va face un fel de...hmm...o urna cu biletele...daca nu aveti incredere il rog pe Adi sa faca el.
Si normal ca nu vrem sa fim singuri in concurs, asteptam si pe altii...altfel nu ar mai avea farmec :(
Image
yoz4lego

Postby alexutzu300 on Thu Jul 30, 2009 7:59 pm

Stai stai stai.Am inteles ca 2 persoane fac un MOC ca echipa.Da,pai,imi cer scuze,greseala mea :D Am inteles prost.Scuze din nou :D .Ok,ma bag si eu daca e asa :D .Scuze din nou.
Image
alexutzu300

Postby yoz4lego on Fri Jul 31, 2009 5:54 am

Nu-i nici o problema...fiecare persoana face cate un MOC si va concura impotriva celeilate persoane...
Image
yoz4lego

Postby AdrianFlorea on Fri Jul 31, 2009 6:47 am

Si eu vreau! :D
AdrianFlorea
Site Admin

Postby ikarus on Sun Aug 02, 2009 3:41 pm

Me 2, me 2, over here, me 2 :D!

Locatie: Timisoara / Temeswar / Temeschburg / Buricu Pamantului :P

2vs2, cred ca va fi putin mai dificil. Oricum, super tare (frate)!
ikarus

Postby yoz4lego on Mon Aug 03, 2009 6:31 am

yay...avem concurenti!!!
sa speram ca se mai inscriu cativa...sa fie minim 8...
Image
yoz4lego

Postby legowako on Mon Aug 03, 2009 6:58 am

Prima data cand ma gandesc sa fac un steampunk
Last edited by legowako on Tue Aug 11, 2009 5:37 am, edited 2 times in total.
legowako

Postby yoz4lego on Mon Aug 03, 2009 7:23 am

bine ai venit...crede-ma...si la mine este prima data cand fac steampunk dar trebuie sa le incerci pe toate ;)

Later edit: nu uitati ca mai aveti pana Miercuri seara la ora 24 ;)
yoz4lego

Postby AdrianFlorea on Thu Aug 06, 2009 6:54 pm

legowako wrote:EDIT: din pacate nu voi mai putea participa deoarece va trebui sa plec iar
Imi pare rau chiar as fi vrut sa particip

Booooo Boooo!

Haideti membrii! Avem nevoie de activitate.... poate un mic premiu va poate convinge?
AdrianFlorea
Site Admin

Postby yoz4lego on Fri Aug 07, 2009 11:53 am

In acest caz termenul se mareste...va asteptam pana pe 14 august ;). Minim 8 participanti.
Image
yoz4lego

Postby ikarus on Fri Aug 07, 2009 12:35 pm

Nu putem amana pana pe 31Aug? Am mai avea putin timp sa batem toba. Si se poate atunci sa predau MOC-ul meu inainte, caci sunt plecat 13-18 Aug :oops:.

Apropos, bag si eu la bataie un set Impulse din oferta Varuna (5610, 5612, 5613, 5615, 8396, 8397, 8398), la alegerea castigatorului.
ikarus

Postby Stefan_azure on Fri Aug 07, 2009 7:15 pm

ok......:P intru si io in cincurs :D abea astept sa'mi vad concurentii
Stefan_azure

Next

Return to LEGOmpetitii