Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

McDonalds Happy Meal: Lego?!

Ce e nou pe frontul de Lego, discutii, stiri, anunturi.

Moderator: ikarus

McDonalds Happy Meal: Lego?!

Postby ikarus on Mon Aug 03, 2009 4:38 pm

Se pare ca un SUA si Germania, in perioada asta, jucariile din Happy Meal sunt Lego.

Par a fi din gama Tiny Turbos si cica sunt compatibile cu ele ... chiar daca sunt facute din doar 3 bucati. Oricum, la 10RON/Happy Meal, s-ar putea sa merite.

Nu stiti, e si la noi aceeasi promotie?
ikarus

Postby Legomen on Sat Aug 15, 2009 9:10 pm

Am luat zilele trecute in drum spre Legoland Deutschland 2 meniuri Happy Meal. Ce va pot spune este ca masinile sunt foarte, foarte simple. :( Nu am deschis inca pungulitele dar din cate se poate vedea prin ele, par a fi din 3 bucati. Acum, pentru nici macar 4 euro nu prea avea cum sa fie altfel...
Legomen

Postby AdrianFlorea on Wed Aug 19, 2009 6:03 am

Am gasit niste poze pe flickr cu masinile. Urmatoarele poze le arata si demontate. Pare acelasi plastic normal.
AdrianFlorea
Site Admin

Re: McDonalds Happy Meal: Lego?!

Postby ikarus on Fri Sep 11, 2009 7:50 am

Ha, finalmente a ajuns si la noi:
mcdonalds.ro
ikarus

Postby legomaniac on Mon Sep 14, 2009 6:17 pm

mi-am luat si eu
arata bine dar foarte simple. foarte foarte simple
legomaniac

Postby manulela on Fri Sep 18, 2009 10:28 am

Sunt faine masinutele si un lucru pe care l-am descoperit cu bucurie dupa ce am cumarat si a doua masinuta propusa de McDonalds, se pot combina intre ele piesele, astfel poti obtine cate feluri de masinute doresti in ce combinatie de culori vrei. Pe de alta parte pe cat de simple sunt pe atat de multe stikere au, mici si multe.
Iar faptul ca piesele sunt mari este un lucru mai mult de cat bun pentru ca le fac accesibile si copiilor mai mici.
Partea cea mai haioasa al lucrurilor este ca avem lego in Romania la un pret rezonabil chiar daca adus de McDonalds, ar trebui sa le trimitem un mail de multumire ambelor firme. Oricum nu stiu cum este prin tara dar in Bucuresti cred ca au vandut mai mult Happy Meal ca niciodata. Poate le vine mintea la cap si fac din a le aduce o traditie.
Partea si mai haioasa dinte toate: sunt made for McDonalds under license Made in China
Jucarii ieftine pentru copii http://liviurus.xhost.ro
Pentru timpul liber http://liviurus.freehostia.com
Sfaturi pentru contabili http://liviurus.drivehq.com/accounting/index.html
manulela

Return to LEGO: Discutii generale