Saptamana viitoare voi fi in Viena si voi trece pe la pick-a-brick.
Pentru cei care nu stiu, pick-a-brick-ul de acolo e un stand cu diverse piese LEGO, dar oferta nu este la fel de variata ca in magazinele LEGO oficiale.
Primesti un ziplock ("punga cu fermoar") pe care il poti umple cu piesele disponibile. Anul trecut fiecare ziplock costa 10Euro, indiferent cate sau ce fel de piese contine. Conditia e sa poti inchide punguta. Mai multe informatii puteti gasi aici.
Am de gand sa imi cumpar niste piese de-acolo. Daca mai vrea careva dintre voi, va rog sa raspundeti la acest topic.
ATENTIE! Regulile sunt:
- voi putea aduce 3 astfel de pachete (din motive logistice/financiare)
- prioritatea este a celor care raspund primii la acest post (primii 3 respondenti sunt "calificati" automat. Urmatorii sunt in stand-by)
- comenzile se fac pana in 2 august, ora 23:59.
- trebuie sa imi spuneti aproximativ ce va intereseaza (bricks, tiles, roti, etc) si daca sunteti sau nu de acord sa inlocuiesc elementele lipsa cu altceva
- in jur de 5 august voi posta o lista cu piesele aflate in vanzare. Din acel moment aveti 2 zile sa imi confirmati comanda / sa faceti modificarile de rigoare. Confirmarea se va face prin PM (Personal Message)
- daca unul din primii 3 respondenti anuleaza comanda sau nu confirma in timp util, locul lor va fi luat de urmatorul din lista
- veti primi pachetul candva dupa 17 august, prin predare presonala (daca sunteti din Timisoara sau Oradea) sau prin posta.
- plata se poate face prin paypal, ordin de plata sau cash, tot dupa 17 august. Daca nu puteti plati astfel, putem discuta despre alte modalitati, tot prin PM, INAINTE de plecarea mea (adica pana duminica, 2 august). Nu se percep taxe, comisoane, impozite, etc, in afara de pretul pe care eu l-am platit la magazin + eventual transportul din Timisoara la voi.
- daca nu sunteti de acord cu regulile de mai sus, nu postati. Orice abatere va va "descalifica", locul fiind cedat urmatorului din lista
In cazul in care apar schimbari (pretul, de exemplu), voi posta tot aici.
Astept comenzile voastre!