Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Review - LEGO City 7734 Cargo Plane

Descrieri si comentarii despre seturile voastre preferate.

Moderator: ikarus

Review - LEGO City 7734 Cargo Plane

Postby alexutzu300 on Thu Dec 25, 2008 2:37 pm

Salut tuturor!Am fost zilele astea la cumparaturi si am gasit un lego pe care mi-l doream de mult....E vorba de Cargo Plane din seria City
Image
Image
Image
Cutia e destul de mare,desi piesele ocupau un pic mai mult de jumatatea cutiei!

Construirea:Construirea a fost haioasa si rapida,pentru ca in setul asta pungile au fost numerotate,plus inca niste piese mai mari(aripi,etc)Nu am nici o poza din timpul construirii.

Figurinele:Un pilot,si 2 muncitori din aeroport.Partea urata e ca nu a dat si co-pilot,pentru a ocupa si cel de-al doilea scaun din carlinga.
Image
O poza cu muncitorii:
Image

Alte informatii:Avionul are 2 spatii cu usi,prima pentru pasageri:
Image
si cea dea doua pentru bagaje:
Image
Si aici o puza cu bagajele puse in compartiment:
Image
Aici puteti vedea panoul de comanda:
Image

Pe langa avion,primim si o masina care trage scara si bagajele:
Image
Platforma pentru bagaje,care desigur sa se poate ridica:
Image
Si aici o poza cu bagajele:
Image

Rating
Figurinele:9/10(As fi dat un 10 daca puneau si un co-pilot)
Detalii:8/10(Exteriorul arata superb,dar pe interior nu e loc decat de bagaje,plus oameni gramada,daca ar fii pus 2-4 scaune pentru oameni dadeam 10)
Parti:10/10(Partile sunt cool)
Valabilitate:10/10(Se poate gasii destul de usor in Bucuresti,nu stiu prin tara)
Pretu in comparatie cu piesele:9/10(Se putea si mai ieftin)

Scor final:9.2/10(Eu iubesc setul asta,in ciuda micilor probleme)
Image
alexutzu300

Postby tuditud on Thu Dec 25, 2008 6:09 pm

super tare setul.maine cred ca-l iau si eu.o sa-l customizez intr-un fel de avion de parasutisti sau carier de echipament de munitie
tuditud

Postby AdrianFlorea on Thu Dec 25, 2008 6:41 pm

Mersi de Review! :D E interesant setul dar nu l-as cumpara, urasc piesele alea mari cum ar fi aripile si botul, nu le prea poti folosi la nimic altceva. Dar asta e din cauza ca sunt eu mai obisnuit cu lego-ul clasic din anii '90.

Abtibildele arata destul de ok, pacat ca nu sunt pe fundal transparent. Ce imi place la set e cat de spatios e inauntru .... si ceashca de cafea pe bord :D .
AdrianFlorea
Site Admin

Postby tuditud on Thu Dec 25, 2008 9:31 pm

as vrea o poze cu spatiul pt pasageri te rog .
tuditud

Postby alexutzu300 on Thu Dec 25, 2008 10:24 pm

Image
:D Mi-a fost lene sa fac alta poza.....mie mi se pare cam mic si fara scaune......da ma rog
Image
alexutzu300

Return to LEGO Reviews