Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Review TGV City-7897

Descrieri si comentarii despre seturile voastre preferate.

Moderator: ikarus

Review TGV City-7897

Postby alexutzu300 on Mon Jan 19, 2009 10:24 pm

Azi o sa va prezint Trenul de la City(TGV).Dupa mine,alaturi de Hogwarts sunt cele mai tari seturi ale mele!Poze cu Trenul,gara,si un filmulet cu vitezele(scuzati-mi vocea :lol: ).PS:O parte care mi se pare foarte tare,cele 3 canale,poti pacali prietenii ca la tine merge trenu si la ei nu :lol: )
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

http://www.youtube.com/watch?v=Lmg9CY_6fKw

Rating

Figurinele:9/10(totusi,pentru 12-13 locuri,3 figurine sunt cam putine :lol: )
Detalii:10/10
Parti:8/10(nu prea se pot folosi la altceva :D )
Valabilitate:7/10(l-am gasit greu)
Pterul in comparatie cu piesele:9/10

Scor final:8.6(din nou valabilitatea.....)

PS:Imi cer scuze pentru pozele de la reviewurile si moc-ul postate azi,le-am luat in graba
Image
alexutzu300

Postby ikarus on Tue Jan 20, 2009 6:14 am

:) Este un trenulet dragut. Mie nu-mi place ca are atatea piese mari (cum e botul), si spatiul acela intre bot si restul locomotivei (a 4-a poza de jos).

Apropos, cum iti iasa pozele fara blitz, doar cu lumina din camera? Daca iasa cam galbene/portocalii, trebuie sa setezi camera pentru "indoors".
ikarus

Return to LEGO Reviews