| Welcome | |
|---|---|
| Welcome to <strong>ROlug</strong>.
You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>! |
|
ikarus wrote:Pe langa Bricklink, as mai lua si din alea la kg, in functie de ce are fiece nevoie, s-ar putea sa merite chiar mai mult. Si, daca se poate, un magazin cu mai multe chestii monorail
manulela wrote:Salutare, sincer nu prea va inteleg nelinistea. Eu am cumparat de multe ori de pe bricklink de la diversi vanzatori si nu am avut nici o data nici un fel de problema singurul dezavantaj este ca trebuie sa ai pay pal casa poti plati si trebuie sa iti alegi o tara apropiata de a noastra pentru a nu palti foarte mult transportul, din acest punct de vedere Anglia fiind ok.
In general poti pune orice fel de intrebare legata de produs vanzatorului si ti se raspunde iar starea produselor a fost cea declarata intotdeauna.
E important sa specificati ca vreti cea mai ieftina varianta de tansport.
Trebuie sa urmariti daca au taxa de ambalare, asigurare la transport etc. chestiile astea umfland foarte tare pretul transportului si trebuiesc evitate.
Apoi primiti proforma si daca nu va convine ce vi se cere nu o platiti.
In rest ce sa va mai spun din Anglia ajung in 3-4 zile iar din America in 2-3 saptamani.
Si de pe e bay am cumparat in conditii foarte avantajoase doar ca acolo trebuie sa urmaresti in permanenta ofertele.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests