Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

CONCURS - Wacky "LEGO" Races

Desi suna foarte ridicol acest forum, aici se tin concursurile si alte proiecte de grup.

Moderator: ikarus

CONCURS - Wacky "LEGO" Races

Postby AdrianFlorea on Sat Jun 13, 2009 10:21 pm

Image

Membrii ROLUG!!
Va prezint primul concurs LEGO a forumului ROLUG!
Pregatiti-va piesele, separatorul de piese, si IMAGINATIAaa.

Precis v-ati dat seama deja, concursul are legatura cu desenele animate Wacky Races. Iar voi, talentati manuitori ale acestor piese de plastic minunate, va trebui sa construiti propriul Wacky Racer! Acest concurs a fost gandit tinand cont de diversitatea (si limitarile) colectiilor detinute de fiecare dintre voi. Oricine, fie ca detine doar seturi de pirati, ori castel, ori space, ...chiar si belville, poate participa! Acestea fiind spuse, aveti misiunea de a construi un vehicul in stilul Wacky Races. Sa NU recreati un model deja existent din desene. Creatia voastra trebuie sa fie din propria imaginatie, si in acelasi timp sa urmeze o anumita tema aleasa de voi (de exemplu in desene exista masina-avion, masina padurarilor, masina-neanderthal, etc. etc.).

Reguli
-Creatie personalizata, din propria imaginatie, Inspirata de vehiculele din Wacky Races. Sa NU recreati un model din desenele animate!
-Se accepta MOCuri care pot fi considerate vehicule. Ca urmare, trebuie sa contina fie roti, senile, sau alte metode prin care vehiculul poate rula.
-Se accepta doar MOCuri care au minim o minifigurina ca si echipaj.
-Se accepta doar MOCuri (My Own Creation) noi.
-Se accepta creatii continand doar piese LEGO originale, si abtibilde din seturi de lego.
-O singura creatie pe participant.
-Marimea MOCului nu trebuie sa intreaca 35 de studs (buline lego). Se pune accent pe calitate, nu cantitate (resp. marime).
-Afisati creatia in forumul de MOCuri, si postati o poza cu creatia ca si raspuns in aceasta discutie.
-Sunt acceptate creatii din toate colturile universului LEGO, chiar si Technic, dar trebuie tinut minte ca important este aspectul si conceptul creatiei.
-Data incheierii concursului este 15.07.2009. , deci aveti o luna intreaga sa construiti - nu va grabiti sa postati creatiile, inbunatatiti-le in timpul pus la dispozitie. Daca in acest timp nu se vor aduna cel putin 10 concurenti, se va extinde concursul pana acest numar se va implini.
-Se accepta doar creatii de la membrii care locuiesc in Romania (I apologize to any international lego fans who might be interested, but the contest is open only to Romanian builders)

Verdictul
Va fi dat cu cateva zile dupa incheierea concursului de catre un juriu. Juriul va fi format din trei membrii ai comunitatii internationale, si MOCeri cunoscuti.

Premiile (:D da, avem premii!!!)

Locul 1: Seturile LEGO Exo-force 8114- Chameleon Hunter +
LEGO Star-Wars 4485 Mini Pod-racers +
Doua dintre aceste minifigurine clone Star Wars

Locul 2: Setul LEGO Star-Wars 4485 Mini Pod-racers +
Un pachet de piese perfecte pentru viitoare creatii + doua minifigurine clone Star Wars

Locul 3 : Setul LEGO Star-Wars 4485 Mini Pod-racers + o minifigurina clona Star Wars

Daca aveti intrebari in legatura cu concursul, va rog sa le postati in aceasta discutie, dar fara discutii off-topic

Spor la construit si multa bafta!
Last edited by AdrianFlorea on Thu Jun 18, 2009 10:51 am, edited 2 times in total.
AdrianFlorea
Site Admin

Postby legowako on Sun Jun 14, 2009 11:17 am

Am o intrebare: cate MOc-uri putem posta?
legowako

Postby legoman on Sun Jun 14, 2009 12:27 pm

legowako wrote:Am o intrebare: cate MOc-uri putem posta?

aceasi intrebare
:lol:
legoman

Postby AdrianFlorea on Sun Jun 14, 2009 12:27 pm

Voi permite doar o creatie pe persoana. Astfel sper ca concurentii sa fie mult mai motivati sa isi perfectioneze modelul.

Un MOC bine lucrat are mai multe sanse decat doua mediocre.
AdrianFlorea
Site Admin

Postby remarul on Sun Jun 14, 2009 4:37 pm

trebuie sa contina fie roti, senile, sau alte metode prin care vehiculul poate rula.

Prin rulaj se intelege ca nu poate avea picioare in loc de roti (gen robot pe 2, 4 picioare sau ceva) ????
remarul

Postby AdrianFlorea on Sun Jun 14, 2009 7:44 pm

^ Exact. La fel ca si modelele din desenele animate, orice fel de roti, orice numar de roti, orice forma de roti, sau senile, tambururi.
AdrianFlorea
Site Admin

Postby dr-stupid on Mon Jun 15, 2009 6:25 am

Yey!

O singura intrebare:

Marimea MOCului nu trebuie sa intreaca 35 de studs (buline lego)

35 de studs ca si: latime, lungime sau perimetru? :D
dr-stupid

Postby AdrianFlorea on Mon Jun 15, 2009 11:36 am

:D toate directiile.
AdrianFlorea
Site Admin

Postby AdrianFlorea on Thu Jun 18, 2009 11:07 am

Inca odata voi clarifica

Creatiile nu trebuie sa reprezinte masinile prezente in desenele animate "Wacky Races" . Pentru concurs trebuie sa construiti o masinarie unica, din propria imaginatie! Trebuie sa se incadreze ca si concept si ciudatenie printre cele din desenele "Wacky Races". Regulile sunt clare, si va rog sa le recititi daca exista neclarificari.
AdrianFlorea
Site Admin

Postby legowako on Thu Jun 18, 2009 12:35 pm

Salutare .Pentru inceput as vrea sa spun ca idea cu concursul a fost una excelenta :P .Nu voi avea calculatorul la dispozitie pentru o vreme deoarece voi fi plecat :cry: asa ca voi posta entry-ul meu pentru concurs.Am vrut sa combin ceva future cu un fighter cu o motocicleta si o masina si asta a iesit.Sper sa va placa:

The Nightmare

http://farm3.static.flickr.com/2426/363 ... 7a51_b.jpg
legowako

Postby yoz4lego on Wed Jul 01, 2009 11:30 am

Suna interesant....sunt si eu In ;)
AdrianFlorea wrote:
Locul 2: Setul LEGO Star-Wars 4485 Mini Pod-racers +
Un pachet de piese perfecte pentru viitoare creatii + doua minifigurine clone Star Wars

Si in ce costa "un pachet de piese perfecte pt viitoare creatii" (sunt doar curios, oricum premiile mi se par uluitoare) ;)

Again...Edit

Acum imi postez si eu creatia pentru concurs. S-ar putea sa fiu plecat pentru o saptamana sau doua si este mai bine sa imi postez creatia sa fiu sigur...

http://i42.tinypic.com/16a1j6v.jpg
este un half-track cu 2 tipuri de propulsie: Rotiile si senilele alimentate de 2 motoare, si cele 2 motoare de avion, toate motoarele fiind conectate la 2 rezervoare de benzina aflate in spatele cabinei pilotului. Deasemenea este echipat si cu faruri puternice si stopuri. Hope you like it ;)
Last edited by yoz4lego on Sun Jul 05, 2009 10:19 am, edited 2 times in total.
yoz4lego

Postby alexutzu300 on Thu Jul 02, 2009 12:23 pm

Idem.O sa dau edit cand postez Moc-ul.

Later edit:Si iata Moc-ul meu,The Random Rainbow.
Image
http://rolug.freeforums.org/the-random- ... 7.html#567
O sa fiu plecat saptamana viitoare asa ca daca o sa castig cumva,ceva,va rog sa ma asteptati pana vin :oops: .
Last edited by alexutzu300 on Fri Jul 10, 2009 10:11 pm, edited 2 times in total.
Image
alexutzu300

Nefinisat...piese si timp...

Postby liviurus on Sun Jul 05, 2009 1:32 pm

Masina cu dubla functiune pas-trap. Forma aerodinamica se obtine cand se coboara puntea de sus....

http://liviurus.drivehq.com/rol1.jpg
http://liviurus.drivehq.com/rol2.jpg
http://liviurus.drivehq.com/rol3.jpg
http://liviurus.drivehq.com/rol4.jpg

Incepator...fiti blanzi!

Make some money with your internet...http://liviurus.freehostia.com
liviurus

Next

Return to LEGOmpetitii