Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Salut din partea lui Andi!

Cei noi veniti, prezentati-va!

Salut din partea lui Andi!

Postby Krone on Thu Jul 09, 2009 8:17 am

salut..dupa cum spune si titlul ma numesc Andi..defapt Oprea Alexandru; am 17 ani ,locuiesc in Ploiesti si ma joc cu lego de la 4 ani. nu am inceput cu un set propriu, ma jucam la altcineva si acolo imi faceam masinute si pastram din piese, acel baiat fiind destul de mare nu se supara daca imi dadea din setul lui :D.
acum am reuzit sa adun ceva piese dar am vazut ca voi averi saci intregi cu asa ceva. cel mai mult imi place colectia LEGO CITY, din pacate mama nu a vrut sa mi finanteze pasiunea asa ca acum la varsta de 17 ani m am apucat eu de strans bani pentru seturi de lego. va spun din start ca MOC urile mele vor vi mai colorate dar mie imi place functionalitatea si forma...cu asortatul culorilor nu prea am ce face din cauza detului mic:(
Krone

Postby yoz4lego on Thu Jul 09, 2009 8:50 am

bine ai venit! toata lumea a inceput cu cateva piese si am ajuns sa strangem destule acum (nu si in cazul meu :lol: )
Image
yoz4lego

Postby alexutzu300 on Thu Jul 09, 2009 9:36 am

Un bine ai venit calduros si din partea mea :D !Sper sa postezi cat mai curand cat mai multe MOCuri,si nu uita sa faci un MOC si pentru concurs.
Image
alexutzu300

Postby ikarus on Thu Jul 09, 2009 10:07 am

Yey, un membru nou! Bine ai venit :D.

yoz4lego, iara incepem, cum adica "destul lego" ?! :P
ikarus

Return to Bine ai venit!