Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Salut!

Cei noi veniti, prezentati-va!

Salut!

Postby numenorean on Sat Sep 05, 2009 1:35 pm

Ma numesc Birsan Viorel, 22 ani, Bucuresti, am terminat Facultatea de Comert la ASE anul acesta si se pare ca mi-am regasit pasiunea pentru Lego :D. Inainte nu aveam foarte multe piese, mai mult seturi mini, dar anul acesta am reusit sa ajung cam la 4-5 mii de piese. Totusi mi se pare mai interesant sa incerc sa creez ceva dintr-un numar limitat de piese decat sa am cate o piesa pentru orice situatie, deoarece asta stimuleaza cel mai mult imaginatia.
Forumul este foarte util, am gasit cateva concursuri prin intermediul vostru si in viitor as vrea sa particip si eu la achizitiile de pe Bricklink :).
Cam atat deocamdata, trec la threadul cu MOC-uri :p.
numenorean

Re: Salut!

Postby ikarus on Sat Sep 05, 2009 1:39 pm

Bine ai venit!

Da, si eu zic ca e mai interesant cu mai putine piese. Asa ma enerveaza uneori Adrian, mai ales cand vine cu MOC-uri, precum Starfire, ce contin 100 de maini de roboti :evil:

De abea astept sa vad ce ai facut :D
ikarus

Return to Bine ai venit!