Sunt Edi, am 27 ani, sunt din Bucuresti, si normal, un mare fan LEGO.
Primul meu LEGO l-am primit acum aproape 20 ani, era un SYSTEM, o masinuta mica de formula1 rosie...nu mai stiu exact indicativul
De atunci...colectia mea a crescut incet...dar constant...majoritatea fiind seturi mici SYSTEM (pe vremurile alea erau enorm de scumpe comparativ cu alte jucarii)
Din nefericire acum vreo 4 ani cand am plecat de acasa..colectia a ramas la fratele meu care a pierdut-o...nu era cine stie ce colectie....vreo 2000 piese maxim ( o jumatate de licghean)...majoritatea SYSTEM si vreo 3-4 seturi mici Technic...
Acum vreo 2 ani insa navigam pe net si, aducandu-mi aminte de vechea mea pasiune...am inceput sa ma repun la curent cu noutatile...si am inceput incet incet sa cumpar din seturile noi, Technic in special (favoritele mele), dar si niste modele reusite CREATOR (vechea serie SYSTEM dupa parerea mea)
Am sa incerc sa cataloghez toate modelele care le am acum si le voi posta, poze nu prea are sens sa va arat deocamdata deoarece nu am inca MOC-uri ci doar seturi originale.
In concluzie, bine v-am gasit, si voi reveni cu detalii