Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Renault Magnum

Arata ce esti in stare sa construiesti . Eventual dinozauri.

Moderator: ikarus

Postby legoman on Wed Aug 19, 2009 6:56 pm

WOW
good job!!!

arata traznet!

probabil din lipsa de cuburi e atat de colorata, merita facut dintro singura culoare.

dar nam cuvinte!!!

BRAVO
legoman

Postby brainiacul on Wed Aug 19, 2009 7:05 pm

Multumesc! Intr-adevar, motivul "curcubeului" se datoreaza lipsei de cuburi. Pe viitor insa voi rezolva problema aceasta. Multumesc inca o data!
brainiacul

Postby ikarus on Wed Aug 19, 2009 8:30 pm

Niiiice, parca ar fi un Model Team (pacat ca au incheiat seria).

Nu mi-as face griji din cauza culorilor, dar poate daca le-ai ordona astfel incat sa te avantajeze (i.e. un paintjob mai traznit).

btw, ce tun misto ai, desi nikoanele-s mai tari :P
ikarus

Postby brainiacul on Wed Aug 19, 2009 8:42 pm

:)) O fi Nikon-ul mai tare. Dar ce te face sa zici asta? Eu am lucrat cu ambele si am realizat ca fiecare e bun dar pentru o anumita treaba. Eu spre exemplu nu mi-as lua un Nikon la un fotoreportaj sau la o fotografiere de moda sau produs.
brainiacul

Postby ikarus on Wed Aug 19, 2009 9:01 pm

Mi-am rupt mana cu Nikoanele, asa ca mis mai drage. Canon-urile mi se par neindemanatice. La lentile e discutabil, gasesti pentru ambele obiective bune. Am lucrat pe un EOS 1D M2 putin, si intr-adevar nu ma pot plange.

Revenind la Lego (pana nu se supara Adrian :P ), galbenul mi se pare cam palid. N-ai corectat balansul de alb sau ai piese mai miraculoase?
ikarus

Postby brainiacul on Wed Aug 19, 2009 9:15 pm

Fundalul era alb, asa pare si in imagini si nu e ars de blitz-uri. Asadar WB-ul nu are treaba. Am observat totusi ca dupa ce am postat pe flickr, calitatea imaginii, calitatea culorii nu mai este aceeasi. Piese miraculoase nu cred ca am :)
brainiacul

Postby ikarus on Wed Aug 19, 2009 9:23 pm

da, se poate, sati fi muscat flickr color profile-ul. cu wb ma refeream la corectii de culoare (si contrst-ul mi se pare nitel mic). Oricum, misto ;)
ikarus

Postby brainiacul on Wed Aug 19, 2009 9:47 pm

Intram deja in discutii despre fotografia tehnica si pe noi ne intereseaza Lego :D Putem discuta despre fotografie dar in alt "background". Ma bucur ca iti place MOC-ul, multumesc! Este primul camion pe care l-am facut la scara aceasta. Visul meu este sa fac o macheta la LTM 11200-9.1 cu roti de astea: http://ericalbrecht.com/technic/853/853wheels.JPG , si totul complet automatizat. :)
brainiacul

Postby ikarus on Wed Aug 19, 2009 10:49 pm

Sweet lord, mother mary, josef and peter! :shock: e imens!

Cum te-ai gandit sa faci bratul? nu cred ca ai piese rotunde destule (ma refer la diametru), si oricum un brick e cam lat sa faci 8 cilindri ...

Btw, e vorba de Liebherr LTM 11200-9.1 ;). Este o macara mobila, cu cel mai lung brat telescopic din lume.
ikarus

Re: Renault Magnum

Postby Sergiu on Sat Sep 19, 2009 6:18 pm

E cu adevarat superb ceea ce ai reusit sa creezi.Un MOC foarte frumos si cam colorat dar simetric.
Imi place ca ai incorporat si elemente tehnic precum motorul si diferentialul, iar suspensia fata mi se pare destul de interesanta si originala.
Am construit si eu un MOC asemanator dar muuult mai colorat, dar mai e de lucru la el.
Felicitari si tine-o tot asa.
Image
Sergiu

Return to LEGO MOCs: Creatii proprii