Buuun, vad ca nimeni nu ma "ia in serios".
Hai sa stabilim niste considerente.
- Sa fie un fel de "expozitie" saptamanala cu o tema data (sper totusi sa aveti motivatie, chiar daca nu se castiga nimic deocamdata, decat experienta).
- Sa putem admira creativitatea celorlalti participanti, eventual sa discutam MOC-urile fiecaruia in parte (remarci, laude si critici constructive).
- Tema saptamanii se stabileste de catre cel care este considerat de catre ceilalti participanti, ca a facut MOC-ul cel mai reusit in saptamana precedenta (sa vedem cat de mult va puteti detasa de self-ego-urile voastre si puteti aprecia si celelalte lucrari).
"Expozitia" este deschisa luni - joi, vineri si sambata avand loc schimburile de pareri, iar duminica stabilirea noii teme.
- E bine sa alegem niste teme care sa nu fie obiectul rezultat ar unor seturi LEGO, asta pentru a nu favoriza pe cei ce detin astfel de seturi.
Reguli de concurare:
- Participantii sa comunice, daca se poate, clasele si/sau seriile seturilor LEGO pe care le vor utiliza pentru construirea MOC-ului, sau daca se vor folosi si alte piese suplimentare. Este optional, dar necesar acest lucru pentru a "ne astepta" la felul cum va arata MOC-ul participantului. (Eu va pot spune de pe acum ca folosesc seturile 6667 si 6664 - deocamdata singurele pe care le am

).
- Se vor posta maxim 5 fotografii reprezentante pentru MOC, in FLICKR, sectiunea ROLUG FLICKR GROUP deschisa de
ikarus .
- Postarea imaginilor MOC-ului se vor face pana la ora 23.59 din joia saptamanii respective.
- Imaginile sa aiba dimensiuni de 640x480px, consider ca este suficient.
- Ne sustinem/argumentam in scris MOC-urile, eventual solutiile "inedite" pe care le-am adoptat pentru construire.
Reguli de dezbatere:
- Cand ne spunem parerile despre MOC-urile celorlalti participanti, argumentam ce ne place si/sau ce nu ne place la ele.
- Participantii care se vor exprima, vor ramane in limita bunului simt. Este frumos ca sa nu utilizam PM-uri - mi se pare un comportament de bun simt ca si ceilalti sa afle ce gandim.
- Cel care va propune tema pentru saptamana viitoare va fi ales prin comun acord. Daca nu se ajunge la o intelegere, persoana respectiva va fi aleasa de catre
Adrian - administratorul forumului.
Ce ziceti, ne impartasim creativitatea? Aveti curajul sa participati?
Astept reactii constructive si/sau critici. Accept orice!
Si inca o data, daca dorim sa discutam pe marginea unor subiecte postate in forum, este frumos sa afle toata lumea, nu sa folosim PM-uri.