Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Rezultatele Concursului "Wacky Races"

Desi suna foarte ridicol acest forum, aici se tin concursurile si alte proiecte de grup.

Moderator: ikarus

Rezultatele Concursului "Wacky Races"

Postby AdrianFlorea on Mon Jul 27, 2009 9:17 am

In primul rand vreau sa spun ca ati facut o treaba excelenta, si va multumesc pentru participare. A fost o placere enorma sa vad primul semn al comunitatii in actiune, si sa speram ca astfel de activitati sunt doar inceputul.

Membrii juriului si-au dat deciziile! Creatiile au fost notate pe trei capitole:
1: Calitatea constructiei - de la culoare pana la metode ingenioase de constructie si imbinare a pieselor, designul vehicolului, etc. etc
2: Wackyness! - Cat de bine a simbolizat creatia voastra ideea de "Wacky Races", cat de unice si traznite au fost creatiile voastre.
3: Prezentare - Prezentare conteaza enorm la orice creatie, fie ca este unghiul la care fotografiati MOCul, sau cat de clara este poza, printr-o prezentare buna, noi putem vedea exact ce ai construit tu.

Fiecare categorie a avut o nota maxima de 20 de puncte, in total scorul maxim de 60. Mediile de pe aceste trei categorii au fost adunate, si a rezultat scorul final.

"Si se pare ca dupa multe sabotari si siretlicuri, concurentii incep sa se apropie de linia de sosire! Suspansul este insuportabil!"

Iar pe locul 1, cu nota finala de 53, cu viteza unui aspirator scurtcircuitat:
Rumbling Roller!
Image

Cu doar cativa metrii in urma lui, gonind ca o hiena impiedicata, Pe locul 2, obtinand nota 45:
WackBlack HalfTrack!
Image

Iar pe locul 3 cu nota 44.33! Trecand linia de sosire cu gratie unei bale(ri)ne profesionista:
The Nightmare
Image

Acesti exceptionali marinari ai drumului sunt urmati de alti uimitori concurenti in cursa Wacky LEGO races, in ordinea plasamentului:

Locul 4, cu nota 44, Alroad Trio:
Image

Locul 5, cu nota 43.66, The Wacko Crawler:
Image

La egalitate pe locul 6 cu nota 39.66 se afla doi concurenti care din cauza vitezei s-au topit impreuna: Power Miner Racer si Tramvaiul de Bucuresti:
Image
Image

Pe locul 7, cu nota 39:
Rockbuster 12
Image

Pe locul 8, cu nota 37.66:
The Red Thunder!
Image

Pe locul 9, cu nota 37:
Peasent Racer!
Image

Pe locul 10, cu nota 36:
Portavionul ambulant!
Image

Pe locul 11, cu nota 35.66:
Exo Racer!
Image

Pe locul 12, cu nota 33.66:
Street Nightmare!
Image

Pe locul 13, cu nota 33:
Masina cu dubla functiune pas-trap!
Image

Pe locul 14, cu nota 32:
The Random Rainbow!
Image

Iar pe locul 15, In urma unui accident devastator din cauza sandwitchului care a picat sub pedala de frana:
Camionul de curse!
Image

Felicitari tuturor! Sper ca a fost o experiente incurajatoare pentru toata lumea. Pentru mai multe detalii despre notarea creatiilor si parerile membriilor juriului, puteti vizita Pagina de Flickr a concursului.
AdrianFlorea
Site Admin

Postby dr-stupid on Mon Jul 27, 2009 9:31 am

Felicitari castigatorilor! A fost un concurs distractiv :lol:
dr-stupid

Postby yoz4lego on Mon Jul 27, 2009 9:37 am

felicitatri tuturor care au participat in special castigatorului...meriti din plin :lol:
Image
yoz4lego

Postby alexutzu300 on Mon Jul 27, 2009 9:39 am

Bravo ikarus,ne inclinam in fata ta.yoz4lego,ca tot intrebai de piesele alea de moc-uit,acum vei afla ce contineau :lol:
Image
alexutzu300

Postby legoman on Mon Jul 27, 2009 10:05 am

Bravo!
legoman

Postby Quinlan Vos on Mon Jul 27, 2009 10:43 am

Felicitari tuturor !
Quinlan Vos

Postby ikarus on Mon Jul 27, 2009 12:03 pm

Yey! Multam de urari :D si felicitari tuturor.

Mersi Adrian de concurs si LA MULTI ANI! Sa ne traiesti si construiesti (si bafta in 5 Aug ;) )!
ikarus

Postby legowako on Mon Jul 27, 2009 12:47 pm

felicitari tuturor :D :D
legowako

Postby cata98_gncn on Tue Jul 28, 2009 6:35 pm

bravo tuturor
cata98_gncn

Return to LEGOmpetitii