Welcome
Welcome to <strong>ROlug</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

salutare

Cei noi veniti, prezentati-va!

salutare

Postby manulela on Sun Feb 15, 2009 6:05 pm

Suntem o familie de dependenti de lego, mai nou se poate spune asa.
O perioada am facut pauza pentru ca aveam copilul foarte mic si am urcat piesele pe sifonier de frica sa nu le manace, pana cand intr-o zi le-a descoperit si nu am mai avut trai cu el pana cand nu i-am montat toate seturile (nu mai aveam instructiunile ne-am distrat teribil facand eforturi de memorie sa ne aducem aminte ce si cum erau). Acum colectia s-a marit considerabil si ii facem cate o jucarie in fiecare seara pe care o distruge cu placere in fiecare dimineata (ce-i place nu strica) :roll:
manulela

Postby ikarus on Mon Feb 16, 2009 3:32 pm

Aloha!

Bine ati venit :D. Cred ca sunteti primul membru cu personalitate multipla ;)
ikarus

Postby opsenator on Mon Mar 09, 2009 1:45 pm

hello. sunt nou in aceasta comunitate. chiar nu ma gandeam ca in romania mai exista imaptimiti lego dde toate varstele. bravo lume
opsenator

Return to Bine ai venit!